SANA lábhintőpor

A hintőpor nedvszívó képessége már régóta ismert. Kíméletesen ápolja és szárazon tartja a lábadat a cipőben, a szandálban vagy a papucsban. Dezodoráló, gombásodást megakadályozó és fertőtlenítő hatása van. Borsmentaolaj tartalma miatt frissít, hűsít, és megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Talc, Zinc Oxide, Hydrated Silica, Farnesol, Undecyclenamide DEA, Mentha Piperita

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Táncolj tettre kész lábakkal!

A lábápolás mindenki számára elengedhetetlen, hiszen a rendszeres odafigyelés sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket. Egyes sportok esetében azonban a lábápolás kiemelt fontosságú. Ilyen például a társas-, és versenytánc. Éppen ezért a SANA idén a WDSF Latin Tánc Világkupa támogatója volt, hiszen szívügyünk a gyönyörű táncosok lábak is. Most a profi és amatőr táncosok számára adunk néhány tippet, hogy lábuk mindig puha és táncra kész legyen.

Tovább olvasom »

Fuss szabadon a céljaid felé!

Év elején a legtöbben megfogadják, hogy sportolni kezdenek, az egyik leggyakoribb választás pedig a futás. Most összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a futás előkészületiről, hogy úgy fogj bele az újévi célod megvalósításába, hogy fájdalmak és fertőzések nélkül érhesd el.

Tovább olvasom »

Természetesen a lábszaggal szemben

Újra itt van a hidegebb időszak, ismét zárt cipőkbe bújtak lábaink, és ezzel együtt a sokak számára kellemetlen mellékhatás is megjelenik: a lábszag. Habár sok embert érint, csak kevesen beszélnek róla. Ma már azonban számos természetes készítmény van, amellyel felveheted a harcot a lábszag ellen. Ebben a cikkben az egyik leggyakrabban alkalmazott gyógynövényt, a borsmentát, illetve a belőle nyert borsmentaolajat ismerheted meg.

Tovább olvasom »