SANA lábhintőpor

Izzadáscsökkentő, bőrnyugtató hatású izsóp kivonatot és citromfűolajat tartalmaz. Dezodoráló, szagmegkötő, jó nedvszívó képességű készítmény, ápolja és szárazon tartja a lábakat. A bőr felületén egyenletesen eloszlatható, jól tapad.

Zea Mays (Corn) Starch, Magnesium Oxide, Zinc Oxide, Propanediol, Hydrated Silica, Hyssopus Officinalis Extract, Undecylenamide DEA, Mentha Piperita Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Nem mindennapi lábápolás a mindennapok lépéseihez!

A lábápolási rutin még nem annyira kialakult, rutinszerű művelet a mindennapokban, mint például a fogmosás vagy az arcápolási rutin. Sokan egy egyszerű lábkrémmel szeretnék letudni a mindennapi lábápolást, ez azonban ma már nem elegendő. Termékkínálatunkban minden napszakra és több problémára is találsz termékeket. Most abban segítünk, hogy melyik SANA lábápoló terméket mikor és kinek javasolt használnia.

Tovább olvasom »
Gumicsizmában pocsolyában ugráló kislány

Gumicsizmában esőben is szép az élet!

Az ősz beköszöntével az esős idő is megérkezett. Sokan ilyenkor gumicsizmát húznak, hiszen azzal könnyen elkerülhető, hogy a zokni és harisnya vizes legyen, azonban van néhány szabály, amelyet gumicsizma viseléskor is érdemes betartani, hogy lábunk szép és ápolt maradjon. Minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk.

Tovább olvasom »

Mindent a vízhólyagról!

Életed során minimum egyszer biztosan találkozol vízhólyaggal. Habár ez egy nagyon apró elváltozás, sokszor mégis több napra megkeserítheti a mindennapjaidat, így jó, ha tudod mi ez pontosan, és mit tehetsz ellene.

Tovább olvasom »