SANA lábizzadás elleni spray

A lábak izzadásának szabályozásával a SANA lábizzadás elleni spray egyedülálló védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. Mindennapos használatával csökkentheted a lábizzadást. Ráadásul mentol tartalma miatt frissít és szagtalanít, ami egész napon át biztosítja a kényelmes és komfortos lépéseket.

Butane, Propane, Isohexadecane, Isopropyl Myristate, Aluminium Chlorohydrate, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Menthol

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Mi állhat a lábizzadás hátterében?

A lábizzadás sokak számára ismerős jelenség, azonban a legtöbben nem szívesen beszélnek róla. A lábak, illetve a talp fokozott izzadása kellemetlen, sokszor pedig lábszag is kíséri, amely önmagában is bosszantó, nagyobb társaságban azonban kifejezetten ciki is lehet.

Tovább olvasom »
lábszag ellen

Űzd el végleg a lábszagot!

Habár a lábszag sok embert érint, mégis kényelmetlen erről beszélni. A rossz szag azonban nemcsak kellemetlen, de komoly betegségre is utalhat, így nem szabad félvállról venni a problémát. Az időben felismert okok, illetve a megfelelő lábápolási termékek kiválasztása elősegítheti a kellemetlen lábszag megszüntetését, ezzel is hozzájárulva a gondtalan hétköznapokhoz.

Tovább olvasom »