SANA lábhintőpor

Izzadáscsökkentő, bőrnyugtató hatású izsóp kivonatot és citromfűolajat tartalmaz. Dezodoráló, szagmegkötő, jó nedvszívó képességű készítmény, ápolja és szárazon tartja a lábakat. A bőr felületén egyenletesen eloszlatható, jól tapad.

Zea Mays (Corn) Starch, Magnesium Oxide, Zinc Oxide, Propanediol, Hydrated Silica, Hyssopus Officinalis Extract, Undecylenamide DEA, Mentha Piperita Oil, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Túráztasd meg lábaidat!

Jellemzően mindenki sokkal több időt tölt a szabadban tavasszal, nyáron és ősszel is. Sokan a vízpartot választják, viszont szuper élmények és napsugarak nem csak ott várnak. Az aktív pihenés szerelmesei a természet közelsége miatt a túrázást választják, mert ott tudnak igazán kikapcsolódni. Azért, hogy a túrázás közben lábaid is lazítsanak és egészségesek maradjanak, összegyűjtöttünk néhány tippet!

Tovább olvasom »

Táncolj tettre kész lábakkal!

A lábápolás mindenki számára elengedhetetlen, hiszen a rendszeres odafigyelés sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket. Egyes sportok esetében azonban a lábápolás kiemelt fontosságú. Ilyen például a társas-, és versenytánc. Éppen ezért a SANA idén a WDSF Latin Tánc Világkupa támogatója volt, hiszen hiszen szívügyünk a gyönyörű táncos lábak is. Most a profi és amatőr táncosok számára adunk néhány tippet, hogy lábuk mindig puha és táncra kész legyen.

Tovább olvasom »

Fuss szabadon a céljaid felé!

Év elején a legtöbben megfogadják, hogy sportolni kezdenek, az egyik leggyakoribb választás pedig a futás. Most összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat a futás előkészületiről, hogy úgy fogj bele az újévi célod megvalósításába, hogy fájdalmak és fertőzések nélkül érhesd el.

Tovább olvasom »