Nem mindennapi lábápolás a mindennapok lépéseihez!

A lábápolási rutin még nem annyira kialakult, rutinszerű művelet a mindennapokban, mint például a fogmosás vagy az arcápolási rutin. Sokan egy egyszerű lábkrémmel szeretnék letudni a mindennapi lábápolást, ez azonban ma már nem elegendő. Termékkínálatunkban minden napszakra és több problémára is találsz termékeket. Most abban segítünk, hogy melyik SANA lábápoló terméket mikor és kinek javasolt használnia.

Reggeli ébresztő a lábaknak is!

A reggeli rutin meghatározza közérzetünket így fontos, hogy testben és lélekben is felkészüljünk a napra. A mosakodás utáni, arckrém és fogmosás már szerves részévé vált a reggeli készülődésnek, azonban fontos, hogy ne csak arcunk, de lábaink számára is megadjuk a reggeli kényeztetést, ezzel is lendületet adva a dolgos hétköznapoknak.

Ennek egyik legjobb módja a SANA lábápoló spray reggeli használata, amely kellemes frissességet biztosít a lábaknak. Borsmentaolajat és rozmaringolajat tartalmaz, amelynek köszönhetően élénkíti a vérkeringést, továbbá leszámol a kellemetlen szagokkal, így nem kell izgulnod, ha napközben esetleg le kell venned lábbelidet.

Lábápolás napközben

A reggeli lábápolást követően napközben is érdemes ügyelned lábaid egészségére. Ezt megteheted akár egy ebédszünetben, vagy hazaérés után cipőt cserélve az otthoni lábápolási rutin részeként.

Ehhez az egyik közkedvelt termék a SANA 3in1 lábápoló krém, melynek használata után a láb bőre hidratált és puha lesz. Orvosi zsályát tartalmaz, ami csökkenti az esetleges lábizzadást. Mivel a krém nem zsíros, könnyen felszívódik, így a lábápolás csak néhány percet vesz igénybe napközben, lábaid mégis felfrissülnek, így a közérzeted is javul. Ha az otthoni lábápolást szeretnéd kiegészíteni, akkor a SANA lábhintőpor a tökéletes választás, mivel kíméletesen ápolja és szárazon tartja a lábat.

Esti lábápolási rutin

Az éjszakai lábápolás híveinek is van néhány javasolt termékünk. Mivel este általában több időnk van, minden lecsendesül körülöttünk, így egy kellemes fürdőt követően lábainknak extra kényeztetést adhatsz a SANA lábfürdő 4in1 segítségével. Ez a komplex, kíméletesen tisztító formula a fáradt lábak számára különleges törődést nyújt. Glicerin, urea, B5 provitamin és aloe vera tartalmának köszönhetően bársonyos lábakat biztosít, emellett pedig hatékonyan tünteti el a kellemetlen szagokat, frissít és vitalizál.

A SANA lábfürdőt jól kiegészíti a SANA éjszakai lábápoló balzsam, ami citromfű, borsmenta és eukaliptusz illóolaj tartalma révén javítja a vérkeringést, és hozzájárul a fáradt láb regenerálódásához. A nappali lábápoló krémhez hasonlóan könnyen felszívódik, így nem hagy nyomot az ágyneműn vagy a papucson.

Nagyon fontos, hogy ne csak lábaidat, de lábbelidet is megfelelően ápold. Erre a SANA cipőszagtalanító sprayt ajánljuk, amely frissen tartja és illatosítja cipőinket. Amennyiben lábaid izzadásra hajlamosak, vagy fokozott igénybevételnek vannak kitéve, akkor a SANA erőteljes cipőszagtalanító- és illatosító spray a jó választás.

Lábápolási extra az igénybevett lábaknak

Azoknak, akiknek valamiért lábuk fokozott odafigyelést és ápolást igényel, az otthoni lábápolási rutin kiegészülhet további termékekkel.

Cukorbetegeknek javasoljuk például a kifejezetten cukorbetegek részére kifejlesztett SANA lábápoló krémet, amivel késleltethetők a diabéteszre jellemző bőrelváltozások és a későbbi szövődmények kialakulása. Emellett mindennapos használatával és a benne felhasznált vitaminoknak köszönhetően a bőrkeményedések és repedések megszüntethetők.

Fizikai munkát végzők vagy sportolók esetében az izzadás és a nedves lábfejen megjelenő gombák fokozott odafigyelést igényelnek. Számukra a SANA lábizzadás elleni spray, illetve a SANA antibakteriális lábápoló spray mindennapi használata kifejezetten ajánlott. Míg előbbi szagtalanít és frissít, utóbbi csökkenti a lábujjak közötti bőr viszketését és a hajlatok kipirosodását. A SANA antibakteriális lábápoló spray a közösségi fürdőket látogatók számára javasolt, ahogyan a SANA lábkezelő krém gombaölő teafaolajjal, amely antibakteriális hatóanyagának köszönhetően segít megszüntetni a különböző bőrproblémákat.

Ahogyan a fenti bejegyzésben is olvasható, a SANA termékkínálatában nemcsak a napi lábápoláshoz találsz termékeket, de az igénybevett lábaknak is kellő kényeztetést nyújthatsz. Alkalmazd a megfelelő napszakban a SANA lábápolási termékeket, hogy ápolt és egészséges lábaid legyenek nap, mint nap.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

A lábápolás története: Az ősidőktől napjainkig

A lábápolás nem csupán a modern kor találmánya. Története messze, az ősidőkig nyúlik vissza, és az évezredek során változatos kultúrákban kapott különféle formákat. Az alábbiakban betekintést nyújtunk a lábápolás fejlődésébe, és megvizsgáljuk, hogy ez a gyakorlat hogyan alakult át az idők során.

Tovább olvasom »

Lábápolás fontossága időskorban

Ahogyan a szépségápolási rutin minden területén, úgy a lábápolásban is sok tévhit és félreértés kering a köztudatban. Az emberek gyakran olyan hiedelmeket tartanak igaznak, amelyek valójában nem állják meg a helyüket, és ezek az tévhitek akadályozhatják a megfelelő lábápolási gyakorlatok alkalmazását. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket, és megvilágítjuk az igazságot.

Tovább olvasom »

Tévhitek a Lábápolással Kapcsolatban: Mi az Igazság?

Ahogyan a szépségápolási rutin minden területén, úgy a lábápolásban is sok tévhit és félreértés kering a köztudatban. Az emberek gyakran olyan hiedelmeket tartanak igaznak, amelyek valójában nem állják meg a helyüket, és ezek az tévhitek akadályozhatják a megfelelő lábápolási gyakorlatok alkalmazását. Most eloszlatjuk ezeket a tévhiteket, és megvilágítjuk az igazságot.

Tovább olvasom »