SANA sarokpuhító és bőrkeményedés elleni krém

A növényi hatóanyagokat tartalmazó SANA sarokpuhító és bőrkeményedés elleni krém hatékonyan ápolja a sarok különösen száraz bőrét. Urea tartalma hidratálja és puhán tartja a bőrt, elősegíti annak a megújulását.

Rendszeres használatával a berepedezések megszűnnek, az újabbak kialakulása pedig megelőzhető. Hámlasztó anyagot tartalmaz, mely segít a bőrkeményedések megszüntetésében, megelőzi az újabbak kialakulását.

Három gyógynövény együttes ereje érvényesül benne: a rozmaringolaj csillapítja a bőrkeményedések miatti fájdalmat, az orvosizsálya-olaj izzadásgátló és bőrvédő hatású, a borsmentaolaj frissít, hűsít, és segít legyőzni a kellemetlen szagokat.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Urea, Ceteearyl Alcohol, Glycerin, Steareth-2, Steareth-21, Lanolin, Dimethicone, Panthenol, Magnesium Sulfate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methylparaben, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Propylparaben

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Mindent a vízhólyagról!

Életed során minimum egyszer biztosan találkozol vízhólyaggal. Habár ez egy nagyon apró elváltozás, sokszor mégis több napra megkeserítheti a mindennapjaidat, így jó, ha tudod mi ez pontosan, és mit tehetsz ellene.

Tovább olvasom »

Túráztasd meg lábaidat!

Jellemzően mindenki sokkal több időt tölt a szabadban tavasszal, nyáron és ősszel is. Sokan a vízpartot választják, viszont szuper élmények és napsugarak nem csak ott várnak. Az aktív pihenés szerelmesei a természet közelsége miatt a túrázást választják, mert ott tudnak igazán kikapcsolódni. Azért, hogy a túrázás közben lábaid is lazítsanak és egészségesek maradjanak, összegyűjtöttünk néhány tippet!

Tovább olvasom »

Táncolj tettre kész lábakkal!

A lábápolás mindenki számára elengedhetetlen, hiszen a rendszeres odafigyelés sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket. Egyes sportok esetében azonban a lábápolás kiemelt fontosságú. Ilyen például a társas-, és versenytánc. Éppen ezért a SANA idén a WDSF Latin Tánc Világkupa támogatója volt, hiszen hiszen szívügyünk a gyönyörű táncos lábak is. Most a profi és amatőr táncosok számára adunk néhány tippet, hogy lábuk mindig puha és táncra kész legyen.

Tovább olvasom »