SANA 3in1 lábápoló krém

A növényi anyagokban gazdag SANA 3in1 lábápoló krém a láb mindennapos ápolására ajánlott. Urea tartalma és a tápláló hatóanyagok segítségével, a láb száraz bőre hidratált és puha lesz. A benne lévő természetes borsmentaolaj javítja és élénkíti a vérkeringést, az orvosizsálya-olaj pedig csökkenti a lábizzadást. A krém állaga nem zsíros, és nagyon könnyen felszívódik.

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Dimethicone, Petrolatum, Mentha Piperita Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Glyceryl Stearate, Ceteth-20, Cetearyl Alcohol, Steareth-7, Steareth-10, Panthenol, Urea, Methylparaben, Propylparaben, Menthol, Limonene

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Nem mindennapi lábápolás a mindennapok lépéseihez!

A lábápolási rutin még nem annyira kialakult, rutinszerű művelet a mindennapokban, mint például a fogmosás vagy az arcápolási rutin. Sokan egy egyszerű lábkrémmel szeretnék letudni a mindennapi lábápolást, ez azonban ma már nem elegendő. Termékkínálatunkban minden napszakra és több problémára is találsz termékeket. Most abban segítünk, hogy melyik SANA lábápoló terméket mikor és kinek javasolt használnia.

Tovább olvasom »

Lábápolási tippek kismamáknak

A babavárás során a nők teste átalakul, minden egyes testrész nagyobb odafigyelést és gondoskodást igényel. Nincs ez máshogy a lábakkal sem, amelyeknek kiemelt szerepe van ebben az időszakban, hiszen a várandósság végére, akár 15 kg plusz súlyt is el kell bírnia nap, mint nap. Annak érdekében, hogy ez az időszak valóban egy áldott állapot legyen, összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a témában.

Tovább olvasom »

Táncolj tettre kész lábakkal!

A lábápolás mindenki számára elengedhetetlen, hiszen a rendszeres odafigyelés sok kellemetlenségtől kímélhet meg minket. Egyes sportok esetében azonban a lábápolás kiemelt fontosságú. Ilyen például a társas-, és versenytánc. Éppen ezért a SANA idén a WDSF Latin Tánc Világkupa támogatója volt, hiszen hiszen szívügyünk a gyönyörű táncos lábak is. Most a profi és amatőr táncosok számára adunk néhány tippet, hogy lábuk mindig puha és táncra kész legyen.

Tovább olvasom »