SANA lábfürdő 4in1

Komplex, kíméletesen tisztító formulája különleges törődést nyújt a fáradt lábnak. Glicerin, urea, B5 provitamin és aloe vera tartalmának köszönhetően táplált, puha, bársonyos bőrérzetet biztosít. Természetes eredetű alkotói segítségével hatékonyan tünteti el a nap folyamán keletkezett kellemetlen szagokat. A hozzáadott citromfűolaj, valamint ginseng kivonat hűsítő, frissítő, vitalizáló élményt nyújt.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Urea, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Chloride, Glycerin, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Panax Quinquefolium (Ginseng Root) Extract, Panthenol, Saccharomyces Ferment, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Tartaric Acid, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Citral, Geraniol

Keresd a terméket

az alábbi üzletekben!

Ismerd meg a terméket

használat közben!

Nem mindennapi lábápolás a mindennapok lépéseihez!

A lábápolási rutin még nem annyira kialakult, rutinszerű művelet a mindennapokban, mint például a fogmosás vagy az arcápolási rutin. Sokan egy egyszerű lábkrémmel szeretnék letudni a mindennapi lábápolást, ez azonban ma már nem elegendő. Termékkínálatunkban minden napszakra és több problémára is találsz termékeket. Most abban segítünk, hogy melyik SANA lábápoló terméket mikor és kinek javasolt használnia.

Tovább olvasom »